Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Нещо за нас и дейността ни

След закриването на филиал Бургас на Прlaptop-remont-burgas-computer-serviz-printer-tabletософт АД в края на 2008 год., екипът му от млади, но високо квалифицирани и мотивирани специалисти в сферата на информационните технологии решава да остане сплотен, и учредява Митексим-БС ООД. В средата на 2014 г. дружеството е трансформирано в ЕООД. Към настоящият момент фирмата разполага с търговски обект и сервизна база в ЦГЧ на гр. Бургас и е подплатена със специалисти с висше техническо образование и стаж не по-малък от 20 години в IT сектора и работата с крайни клиенти. Митексим БС съумява да намери своята пазарна ниша в продажбата и сервиз на компютърна, копирна и офис техника, продажба и рециклиране на консумативи за копирна техника, продажба и сервиз на фискални устройства, решения за охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа, както и извършва абонаментно извънгаранционно обслужване на повече от 30 фирми в гр. Бургас и региона, изцяло съобразено с техните нужди при отчитане на спецификата на работа при всички. Клиентите на фирмата ни могат да получават професионално и надеждно обслужване в тяхното работно време, обезпечаващо нормалната работа на техните ИТ структури.

Разгледайте услугите, които предлагаме:

Ремонт на компютри;

Ремонт на лаптопи Бургас;

Ремонт на принтери (лазерни и мастило-струйни) Бургас, зареждане на тонери;

Касови апарати Бургас;

Камери за видеонаблюдение Бургас;

Дистанционна помощ;

Абонаментна поддръжка на компютри, офис техника и видеонаблюдение;

Възстановяване на данни от увредени носители (HDD, SSD, USB flash, Memory card);

Ние предлагаме цялостни IT решения от консултацията, проектирането, изпълнението и поддръжката за домашни, бизнес потребители и държавни институции.
Извършваме проектиране, изграждане и монтиране на системи за видеонаблюдение. Ние можем да разработим цялостно решение за вашата вила , хотел, офис, склад или магазин.

При нас ще откриете:

– индивидуално отношение към всеки клиент
– безплатна диагностика
– бърз сервиз за ремонт на лаптопи, компютри, принтери и телефони
– гаранция за извършения ремонт

 

Част от нашите доволни клиенти са:

Аполониан Сий Сървисис ООД – ремонтни дейности по кораби; Лукойл България бункер ЕООД – търговия с горива; Белком ООД – търговска компания с клиенти като АЕЦ, с офиси в Бургас и София; БАЛКАН ЛИФТ ЕООД – монтаж и поддръжка на асансьорни уредби; хотел БУЛАИР; хотел ФОРС; Борса Недвижими Имоти ЕООД гр. Бургас – недвижими имоти. Също в групата на нашите доволни клиенти са над 20 общо практикуващи лекари и специалисти. Работим успешно с държавни учреждения като община Руен; ОУ Св. Климент Охридски кв. Рудник гр. Бургас; ОУ Антон Страшимиров с. Дебелт; ОУ Св. Св. Кирил и Методий с. Загорци; Жандармерия; Пожарна команда РСПАБ – Бургас; Областна дирекция на МВР Бургас и др.

 

Безплатна диагностика

При извършване на ремонт Вие не заплащате стойността на диагностиката.

Конкурентни цени

Вие ще получите качествени услуги и стоки на конкурентни цени.

Бърз и качествен ремонт

Вие ще получите високо квалифициран ремонт на вашето устройство.

90-Дни Гаранция

Нашите услуги са високо качествени и са с 90-дневен гаранционен период.