Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Повреда е причинила загубила на информацията ви? Нуждаете се от  възстановяване на данни? Без Паника – Не всичко е изгубено!

Понякога компютрите при функционирането си причиняват големи загуби на информация, като имейли, критични системни файлове, файлове с бази данни и потребителски данни на вашата компания или лична информация и файлове.

laptop-remont-burgas-computer-serviz-printer-tablet

В някои случаи, дори когато файловете просто се изтрият случайно, е възможно да ги възстановите, но са необходими бързи и професионални действия. От решаващо значение е да не използвате или пишете на устройството веднага щом подозирате загуба на данни.

Имате нужда от възстановяване на информация? Обадете ни се на ☎ 088 862 5962 за да разговаряте с нашите специалисти.

Типове файлове & Медия които ние можем да възстановим

✅ Неработещ компютър – Възстановяване на данни от хард диск

✅ Възстановяване на данни от неработещ хард диск

✅ Възстановяване на данни от SSD

✅ Възстановяване на данни от USB памет, флаш памет и др.

                                              

Извличане на ценни файлове и снимки

Не унивайте! Не всичко е загубено. Все още е възможно да можем да извлечем вашите ценни файлове и ценни семейни фотографии за вас.

Възстановяване на системни данни и бази с данни

В зависимост от степента на повреда вашия твърд диск, флаш памет, SSD или съответния носител на информация можем успешно да по-лесно и бързо или с повече търпение и усилия да извлечем вашите данни от него.

❗❗❗Не правете опити за ремонт❗❗❗

В случай, че изгубените данни са важни за вас не правете сами опит за ремонт! Преди да правите опит за ремонт помислете – ситуацията, в която сте попаднали не е обичайна. Това е форсмажор – в следствие на авария към настоящия момент вашите данни са унищожени и вече ги няма. Добрата новина в случая е, че има малка възможност те да бъдат възстановени, но всяка грешка може да бъде фатална и окончателна.

В практиката си имаме десетки доволни клиенти, на които сме успели да помогнем и възстановим данните. Имаме обаче и такива, при които бяхме потърсени за помощ и намеса твърде късно. В следствие на неуспешени опити от тях, техни познати, познати на познатите – всички с добри намерения, но с повече или по-малко познания и инструментариум за жалост всички шансове за успешно извличане бяха похабени и данните изгубени безвъзвратно. В тези няколко случая бяхме способни единствено да констатираме загубата и да съчувстваме на собствениците.

От съществено значение за успешното извличане е в момента в който установите, че имате загуба на данни повредения носител да бъде изключен и донесен в сервиз със специализирана апаратура.