Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Възпрепятствани сте да вземете техниката си след като ремонтът и е приключен?

магазинаж

Срокът за вземане на готовата техника от сервиз е 5 работни дни.

Възможно е при възникване на форсмажор или непредвидени обстоятелства след съгласуване техниката да бъде изпратена с куриер до адрес предоставен от клиента или да я доставим лично  срещу допълнително заплащане.

Макар и рядко обаче се случва така, че по една или друга причина готовата техника остава непотърсена от собственика си, както и не успяваме да се свържем с него чрез предоставените начини за контакт. Поради тази причина от 01.03.2022 г. Митексим-БС ЕООД въведе допълнителната услуга Магазинаж. С нея предоставяме допълнителна възможност на клиентите си да бъдат спокойни, че техниката им се съхранява отговорно.

Цената на услугата е 3 лв за започнат ден след седмия ден (от ден 8 до ден 30).

Митексим-БС счита, че техника непотърсена повече от 30 дни след приключване на ремонта не представлява вече интерес за собственика си и не счита за свой ангажимент да продължава да я съхранява безкрайно. Особено при невъзможност да се свърже с нейния собственик или поне лицето оставило я в сервизната ни база. Съдбата на тези техника е да бъде предадена за СКРАП, за рециклиране или да бъде продадена на стойността на ремонта.