Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
056-800-674

Нуждаете се спешно от ремонт на лаптоп в Бургас?

laptop-remont-burgas-computer-serviz-printer

     Имате работа с лаптопа си – опитвате да го включите, но не успявате?!? Имате нужда от  помощ? Не се притеснявайте! Може да разчитате на нашите компетенции. Ние разполагаме със сервизна база в центъра на гр. Бургас и квалифицирани техници с богат опит. При необходимост можем да доставим резервни части с доказан произход и гаранция.

     След като се обърнете към нас и приемем техниката Ви за ремонт ще я диагностицираме. Веднъж констатирани проблемите възпрепятстващи нейната работоспособност, ремонта ще бъде остойностен и ние ще ви уведомим. Междувременно вие също (независимо от нас) ще имате възможността да се информирате за статуса на сервизната ви поръчка и прогреса на ремонта от този линк. След като изготвим оферта за ремонт и Ви запознаем с нея, ако я одобрите ще пристъпим към ремонт на вашия лаптоп за да възстановим работоспособността му във възможно най-кратки срокове.

     Ние гарантираме за качеството на труда си и вие ще получите гаранция както върху вложените компоненти, така и върху предоставената услуга „извършен ремонт“. По този начин гарантираме за липсата на скрити дефекти и вашата удовлетвореност от добре свършената работа.

     Предлагаме за клиентите си „досие на ремонтите“ извършени от нас. При приемане на техниката Ви за сервиз, ще я впишем в нашият електронен регистър създавайки нейно досие. По този начин при следващо постъпване в сервиз, ние ще имаме поглед върху това кога и какво е ремонтирано и ще можем да ви бъдем по-полезни проследявайки историята на дефектите, извършените профилактики и диагностики, както и резултатите от тях.

   При заявяване на желание от вас може да заличим данните за вас и техниката ви в нашия „електронен регистър на рекламациите“.

Предлагаме различни услуги за ремонт на лаптопи

     За нас е от изключителна важност да опишете максимално точно промяната в поведението на лаптопа Ви и това, което ви накара да ни потърсите. От Вас в качеството Ви на ползватели ние очакваме да чуем оплаквания (симптоми), на база на които ние като професионалисти ще извършим тестове и диагностики за да установим причинителите и да ги отстраним. Не очакваме от вас да правите сами диагностика на техниката си. С което да се ограничим в подмяна/ремонт на това, което вие като потребители сте видели. По този начин бихте рискували да заплатите ремонт и части, а проблемът Ви да остане нерешен.

Услуги

  • Подмяна на дислей
  • Подмяна на клавиатура
  • Сервизиране при щети от вода
  • Подмяна на батерия
  • Ремонт и подмяна за захранващи букси

  • Възстановяване на данни
  • Хардуерна профилактика
  • Ремонт на дънни платки
  • Софтуерна оптимизация
  • Ремонт на счупени панти или счупвания по корпуса
Ремонт на компютри-сървъри-монитори-лаптопи-принтери-офис техника-касови апарати-видеонаблюдение

Защо да изберете Митексим Сервиз?

     Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти с натрупан професионален опит, доказали се в сферата на ремонт на лаптопи. Ангажиментите ни за комплексна и завършена услуга, качествен ремонт и удовлетвореност на клиентите ни са сред нашите най-големи приоритети. Нашата фирма стъпвайки на богатия си опит се стреми да вникне в характера на дефекта и да открие и отстрани първопричината за проявяването му, а не да решава проблемите „на парче“.

Безплатна диагностика

При извършване на ремонт Вие не заплащате стойността на диагностиката.

Бърз и качествен ремонт

Вие ще получите високо квалифициран ремонт на вашият лаптоп.

90-Дни Гаранция

Нашите услуги са високо качествени и са с 90-дневен гаранционен период.