Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674
Ремонт на компютри, сървъри, монитори

Нуждаете се от ремонт на компютър в Бургас?

 Компютърът Ви не се включва, работи бавно!?!Имате нужда от  помощ? Не се притеснявайте! Може да разчитате на нашите компетенции. Ние разполагаме със сервизна база в центъра на гр. Бургас и квалифицирани техници с богат опит. При необходимост можем да доставим резервни части с доказан произход и гаранция.

     След като се обърнете към нас и приемем техниката Ви за ремонт ще я диагностицираме. Веднъж констатирани проблемите възпрепятстващи нейната работоспособност, ремонта ще бъде остойностен и ние ще ви уведомим. Междувременно вие също (независимо от нас) ще имате възможността да се информирате за статуса на сервизната ви поръчка и прогреса на ремонта от този линк. След като изготвим оферта за ремонт и Ви запознаем с нея, ако я одобрите ще пристъпим към ремонт на вашия компютър /сървър за да възстановим работоспособността му във възможно най-кратки срокове.

     Ние гарантираме за качеството на труда си и вие ще получите гаранция както върху вложените компоненти, така и върху предоставената услуга „извършен ремонт“. По този начин гарантираме за липсата на скрити дефекти и вашата удовлетвореност от добре свършената работа.

     Предлагаме за клиентите си „досие на ремонтите“ извършени от нас. При приемане на техниката Ви за сервиз, ще я впишем в нашият електронен регистър създавайки нейно досие. По този начин при следващо постъпване в сервиз, ние ще имаме поглед върху това кога и какво е ремонтирано и ще можем да ви бъдем по-полезни проследявайки историята на дефектите, извършените профилактики и диагностики, както и резултатите от тях.

   При заявяване на желание от вас може да заличим данните за вас и техниката ви в нашия „електронен регистър на рекламациите“.

Част от услугите, които предлагаме са:

  • Ремонт / диагностика на щети от вода
  • Ъпгрейт на компютърна система
  • Възстановяване на работоспособност на ОС
  • Ремонт на LCD екрани
  • Диагностика
  • Почистване от вируси
  • Инсталация на ОС и софтуер

Нашите квалифицирани техници очакват вашето обаждане 056-800-674