Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Нуждаете се спешно от Ремонт на лаптопи в Бургас? Доверете се на нашите опитни техници.

Ремонт на лаптопи в Бургас
Ремонт на лаптопи в Бургас

В днешния свят лаптопите са се превърнали в неразделна част от нашето ежедневие. Te служат като основен инструмент както за лични, така и за професионални цели. Въпреки това – точно като всяка друга техника те могат да се повредят или да срещнат проблеми по време на работа. В такива случаи е изключително важно да намерите надежден и опитен сервиз за ремонт на лаптопи, който може бързо и ефективно да отстрани всички възникнали проблеми. Нашата компания е специализирана в ремонта на лаптопи и предлага точно това. Ние разполагаме със сервизна база в центъра на гр. Бургас и висококвалифицирани техници с обширни познания в областта на компютърните технологии. При необходимост можем да доставим резервни части с доказан произход и гаранция. Тук сме вече повече от 20 години за да ви помогнем да поддържате вашите устройства в отлично работно състояние.

Нашата услуга за ремонт на лаптопи в Бургас

Посветени сме на предоставянето на първокласни услуги за ремонт на лаптопи, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Независимо дали имате проблем със софтуера, хардуера или цялостната производителност на вашия лаптоп можете да разчитате на нас. Ние ще идентифицираме проблема и ше ви предложим най-доброто за вас решение. Някои от услугите, които предлагаме, включват:

1. Поправка на софтуерни проблеми: Нашите техници имат опит в диагностицирането и отстраняването на различни софтуерни проблеми. В това число влизат вируси, злонамерен софтуер, системни грешки и други проблеми, свързани с операционната система или приложния софтуер.

2. Хардуерни ремонти: Ако вашият лаптоп има физически щети или хардуерен проблем може да разчитате на нас. Например при повреден екран, неработеща клавиатура, лош Wi-Fi сигнал забиване или рестартиране на компютъра или проблеми с батерията – не се колебайте да ни потърсите. Нашата компания за ремонт на лаптопи в Бургас разполага с необходимите инструменти, знания и ако е необходимо резервни части с доказан произход и гаранция за възстанови работоспособността на техниката ви.

3. Възстановяване на данни: Загубата на важни файлове и данни във всеки случай е нежелана и може да бъде стресираща, а в някои случаи и фатална на Вашия бизнес. Нашите експерти обаче ще направят всичко възможно, за да възстановят изгубената информация, използвайки усъвършенствани техники и инструменти.

4. Почистване и поддръжка: Редовното почистване и поддръжка на вашия лаптоп може значително да удължи живота му и да подобри ефективността му. Ние предлагаме цялостни услуги за почистване и поддръжка, включително обезпрашаване, премахване на блокажи на охлаждането, подмяна на термопроводими пасти, почистване на системните регистри и актуализиране на драйвери.

5. Надстройки и подобрения: Искате ли да надстроите RAM или твърдия диск на вашия лаптоп? Нашите техници могат да извършат тези надстройки безопасно и ефективно, позволявайки на вашето устройство да работи гладко и безпроблемно.

6. Превантивна поддръжка: Предлагаме планове за превантивна поддръжка, които помагат да се установят и предотвратят потенциални проблеми, преди да се превърнат в реални големи проблеми. Тези планове включват редовни проверки, актуализации и цялостна поддръжка, за да сте сигурни, че вашият лаптоп остава в оптимално състояние.

Защо да изберете нашата услуга за ремонт на лаптопи в Бургас?

1. Опит и експертиза: Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти с висше техническо образование и над 20 години опит в ремонта на лаптопи. Те разполагат с обширни познания за различни марки и модели лаптопи, което им позволява да предоставят ефективни решения за широк спектър от проблеми.

2. Бързо обслужване: Разбираме колко важен е вашия лаптоп за ежедневните ви задачи и цели. Ето защо се ангажираме да предоставяме бързи услуги за ремонт, като гарантираме, че ще получите устройството си обратно във възможно най-кратък срок. При ситуации със спешен характер предлагаме и експресна услуга.

3. Конкурентни цени: Ние вярваме, че всеки трябва да има достъп до качествени услуги за ремонт на лаптопи. Ето защо предлагаме конкурентни цени без компромис с качеството. При извършване на повече дейности предлагаме комплексна цена, като по този начин начисляваме и допълнителна отстъпка от общата цена.

4. Отлично обслужване на клиентите: Нашият ангажимент към удовлетвореността на клиентите ни кара винаги да поставяме вашите нужди на първо място. От първоначалната оценка до завършването на ремонта, нашият приятелски настроен и полезен персонал ще ви преведе през целия процес.

5. Гаранция в качеството на нашите услуги: Вярваме в работата си и предлагаме гаранция за всички извършени ремонти. Това ви дава спокойствие, знаейки, че вашият лаптоп е в добри ръце.

6. Електронен регистър на рекламациите: Предлагаме за клиентите си „досие на ремонтите“ извършени от нас. При приемане на техниката Ви за сервиз, ще я впишем в нашият електронен регистър създавайки нейно досие. По този начин при следващо постъпване в сервиз, ние ще имаме поглед върху това кога и какво е ремонтирано и ще можем да ви бъдем по-полезни проследявайки историята на дефектите, извършените профилактики и диагностики, както и резултатите от тях.

При заявяване на желание от ваша страна може да заличим данните за вас, техниката ви и хронологията на ремонтите и в нашия „електронен регистър на рекламациите“. По този начин ние „ще забравим“ за съществуването на вас и вашата техника.

Какво да очаквате, когато донесете лаптопа си за ремонт

1. Безплатна диагностика (при извършен последващ ремонт): Първата стъпка в процеса на успешния ремонт е вярната диагностика на проблема и възпроизвеждането му. Нашите техници ще оценят проблема и ще обсъдят с вас възможните решения и приблизителните разходи. За нас е от изключителна важност да опишете максимално точно промяната в поведението на лаптопа Ви и това, което ви накара да ни потърсите. От Вас в качеството Ви на ползватели ние очакваме да чуем оплаквания (симптоми), на база на които ние като професионалисти ще извършим тестове и диагностики за да установим причинителите и да ги отстраним. Не очакваме от вас да правите сами диагностика на техниката си, а ние да се ограничим в подмяна/ремонт на това, което вие като потребители сте видели. Смятаме това на нелоялна практика към клиентите. По този начин бихте рискували да заплатите ремонт и части, а проблемът Ви да остане нерешен.

2. Съгласие за ремонт: След като обсъдим възможностите с вас, ние ще продължим само ако получим вашето одобрение. Можете да решите кои ремонти искате да направите въз основа на предоставената информация и ценообразуване.

3. Ремонт и отстраняване на неизправности: След като получим вашето одобрение, нашият екип ще започне процеса на ремонт. Ще използваме нашите експертни умения и най-добрите инструменти, за да разрешим проблемите на вашия лаптоп възможно най-бързо и ефективно.

4. Тестване и качество: След като ремонтът приключи, ние щателно тестваме вашия лаптоп, за да гарантираме, че всички проблеми са разрешени и устройството функционира правилно.

5. Доставка на лаптопа: След като сме доволни от резултатите от тестовете, ще върнем вашия лаптоп във възможно най-краткия срок.

Често задавани въпроси относно ремонта на лаптопи

1. Колко време отнема ремонтът на лаптоп?
Отговорът зависи от естеството и сложността на проблема. Обикновено извършваме ремонти в рамките на няколко работни часа до 3 работни дни, но някои по-сложни проблеми може да отнемат повече време. Нашите техници ще ви предоставят приблизителен график по време на процеса на диагностика.

2. Мога ли да използвам лаптопа си, докато е в ремонт?
Това зависи от естеството на ремонта. Ако проблемът е софтуерен и може да се реши с дистанционна помощ, или изисква само минимални хардуерни корекции, все още може да използвате лаптопа си, докато го поправяме. Въпреки това, ако ремонтът включва значителна хардуерна работа, може да се наложи да оставите лаптопа си при нас за целия процес.

3. Има ли гаранция за ремонтите?
Да, ние предлагаме гаранция за всички извършени ремонти. Това ви дава спокойствие, знаейки, че вашият лаптоп е в добри ръце.

4. Как мога да предпазя лаптопа си от бъдещи проблеми?
Подобно на всяка една техника, която се използва така и лаптопът има своята софтуерна и хардуерна амортизация и има необходимост от поддръжка. Ако тя не бъде осъществяване своевременно, то въпросът не е „дали“, а „кога“ ще настъпи срив в системата. Редовната поддръжка и актуализациите могат да помогнат за предотвратяване на много проблеми. Ние препоръчваме да почиствате редовно вашия лаптоп, да актуализирате редовно драйверите и софтуера и да създадете резервни копия на важните за вас файлове и данни.

5. Какво да правя, ако имам спешен случай и лаптопът ми се нуждае от ремонт?
Ако имате спешен случай и лаптопът ви трябва да бъде ремонтиран незабавно, моля, свържете се с нас директно. Ние ще направим всичко възможно, за да поемем спешната ви заявка и да осигурим бързо обслужване.

Когато имате нужда от ремонт на лаптоп в Бургас, не търсете повече! Нашата компания предлага изчерпателни услуги, съобразени с вашите специфични нужди и проблеми. С нашия опитен екип, бързи срокове, конкурентни цени и отлично обслужване на клиентите, вие можете да бъдете сигурни, че вашият лаптоп е в добри ръце. Не чакайте – свържете се с нас днес, за да планирате вашата консултация и да върнете вашия лаптоп към оптималното му представяне!

Предлагаме различни услуги за ремонт на лаптопи в Бургас и региона

     За нас е от изключителна важност да опишете максимално точно промяната в поведението на лаптопа Ви и това, което ви накара да ни потърсите. От Вас в качеството Ви на ползватели ние очакваме да чуем оплаквания (симптоми), на база на които ние като професионалисти ще извършим тестове и диагностики за да установим причинителите и да ги отстраним. Не очакваме от вас да правите сами диагностика на техниката си. С което да се ограничим в подмяна/ремонт на това, което вие като потребители сте видели. По този начин бихте рискували да заплатите ремонт и части, а проблемът Ви да остане нерешен.

Услуги

 • Подмяна на дислей
 • Подмяна на клавиатура
 • Сервизиране при щети от вода
 • Подмяна на батерия
 • Ремонт и подмяна за захранващи букси

 • Възстановяване на данни
 • Хардуерна профилактика
 • Ремонт на дънни платки
 • Софтуерна оптимизация
 • Ремонт на счупвания по корпуса
 • Ремонт на счупени панти
Ремонт на компютри-сървъри-монитори-лаптопи-принтери-офис техника-касови апарати-видеонаблюдение

Защо да изберете Митексим Сервиз?

     Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти с натрупан професионален опит, доказали се в сферата на ремонт на лаптопи. Ангажиментите ни за комплексна и завършена услуга, качествен ремонт и удовлетвореност на клиентите ни са сред нашите най-големи приоритети. Нашата фирма стъпвайки на богатия си опит се стреми да вникне в характера на дефекта и да открие и отстрани първопричината за проявяването му, а не да решава проблемите „на парче“.

Безплатна диагностика

При извършване на ремонт Вие не заплащате стойността на диагностиката.

Бърз и качествен ремонт

Вие ще получите високо квалифициран ремонт на вашият лаптоп.

90-Дни Гаранция

Нашите услуги са високо качествени и са с 90-дневен гаранционен период.