Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Ние можем да ремонтираме вашата офис и копирна техника

laptop-remont-burgas-computer-serviz-printer-tablet

Копирната и офис техника не работят?!? Имате нужда от  помощ? Не се притеснявайте! Може да разчитате на нашите компетенции. Ние разполагаме със сервизна база в центъра на гр. Бургас и квалифицирани техници с богат опит. При необходимост можем да доставим резервни части с доказан произход и гаранция.

     След като се обърнете към нас и приемем техниката Ви за ремонт ще я диагностицираме. Веднъж констатирани проблемите възпрепятстващи нейната работоспособност, ремонта ще бъде остойностен и ние ще ви уведомим. Междувременно вие също (независимо от нас) ще имате възможността да се информирате за статуса на сервизната ви поръчка и прогреса на ремонта от този линк. След като изготвим оферта за ремонт и Ви запознаем с нея, ако я одобрите ще пристъпим към ремонт на вашата копирна и офис техника, за да възстановим нейната работоспособност  във възможно най-кратки срокове.

     Ние гарантираме за качеството на труда си и вие ще получите гаранция както върху вложените компоненти, така и върху предоставената услуга „извършен ремонт“. По този начин гарантираме за липсата на скрити дефекти и вашата удовлетвореност от добре свършената работа.

     Предлагаме за клиентите си „досие на ремонтите“ извършени от нас. При приемане на техниката Ви за сервиз, ще я впишем в нашият електронен регистър създавайки нейно досие. По този начин при следващо постъпване в сервиз, ние ще имаме поглед върху това кога и какво е ремонтирано и ще можем да ви бъдем по-полезни проследявайки историята на дефектите, извършените профилактики и диагностики, както и резултатите от тях.

   При заявяване на желание от вас може да заличим данните за вас и техниката ви в нашия „електронен регистър на рекламациите“.

Услуги при ремонт на офис и копирна техника

  • Диагностика
  • Ремонт на принтери
  • Зареждане на тонер касети
  • Ремонт на мултифункционални устройства
  • Ремонт на лазерни принтери
  • Отстраняване на софтуерни проблеми

Нашите сертифицирани техници очакват вашето обаждане 056-800-674