Работно време
8:00 - 18:00
Нужда от помощ?
+359 88 862 5962
           +359 56-800-674

Имате нужда от дистанционна помощ?

laptop-remont-burgas-computer-serviz-printer      Фирма Митексим БС предлага на своите клиенти услугата „Дистанционна поддръжка“. От нея може да се възползвате по два начина:

1. Да имате договор за абонаментна подръжка на офис техника.

2. Да се възползвате от услугата ни „инцидентна дистанционна помощ“. Услугата е платена, но предлага най-ниската тарифа за консултация и сервиз –  29 EUR / започнат час.

      След като се предплати с банков превод, услугата ще бъде предоставена по някой от следните начини:

Вариант 1: С помощта на софтуер за инцидентна дистанционна помощ TeamViewerQS v.13, който можете да изтеглите от тук. Тази връзка не е постоянна, активна е само след като вие стартирате приложението. Попълнете в секцията Description номера на проформа фактурата по която сте извършили плащане и описанието на проблема, след което изчакайте да се свържем с вашето устройство и да помогнем за разрешаването на вашите софтуерни проблеми. За да имаме възможност да ви помогнем софтуера за дистанционен достъп трябва да остане отворен на екрана ви. Със затваряне на софтуера за дистанционен достъп се прекратява възможността ни да се свързваме с вас.

Вариант 2: Инсталационна версия на постоянен софтуер за дистанционна помощ TeamViewer v.13. Mожете да го изтеглите от тук.

Вариант 3: Версия на софтуер за инцидентна дистанционна помощ обезпечен с криптирана връзка между вашия компютър и нашите специалисти, която не е постоянна. Валидна е само ако софтуерът е стартиран от вас – можете да го изтеглите от тук.

Вариант 4: Версия на безплатен софтуер за инцидентна дистанционна помощ SupRemo. Софтуерът може да се инсталира, допуска и само да се стартира за оказване на дистанционна помощ без инсталация – по този начин приложението работи само до като е стартрирано и след затваряне не остават никакви активни процеси – можете да го изтеглите от тук.

Вариант 5: Версия на безплатен софтуер за инцидентна дистанционна помощ AnyDesk. Софтуерът може да се инсталира, допуска и само да се стартира за оказване на дистанционна помощ без инсталация – по този начин приложението работи само до като е стартрирано и след затваряне не остават никакви активни процеси – можете да го изтеглите от тук.